Saturday, Sep 23, 2017

Elfogadjuk







A bajai halászlé receptje

A bajai halászlé készítéséhez végy egy nagy kanál jókedvet, egy csipet humort és nagy adag lelket. Ha ezek a hozzávalók megvannak, nekiláthatsz a főzésnek!
A mennyei halászléhez 5 fő részére szükséged lesz:


  • 3 kg halra, melynek – nézd meg jól - ¾-e ponty legyen
  • a halhoz kilónként egy szép, nagy fej vöröshagymára
  • egy púpozott evőkanál édes-nemes őrölt piros paprikára
  • sóra
  • 4-5 db erős cseresznyepaprikára vagy Erős Pistára
  • gyufatésztára


Bővebben...  

Nyomtatás

Előételek



Hideg előételek

Norvég füstölt lazac zöldségkoszorúban vajjal és pirítóssal

2800 Ft

Hideg tonhalsaláta citrommal olívával fényezve, pirítóssal

1450 Ft

Szezámos csirkemell szalagok kertészsaláta ágyon

1450 Ft


Meleg előételek

Haltepertő lilahagymával


1300 Ft

Magyaros halfasírt


1200 Ft

Ropogós kárász fatálon kínálva


1200 Ft

Törpeharcsa paprikás lisztben sütve


1300 Ft

Harcsával töltött palacsinta, kapros gombamártással



1400 Ft