Thursday, Jun 22, 2017

Elfogadjuk







A bajai halászlé receptje

A bajai halászlé készítéséhez végy egy nagy kanál jókedvet, egy csipet humort és nagy adag lelket. Ha ezek a hozzávalók megvannak, nekiláthatsz a főzésnek!
A mennyei halászléhez 5 fő részére szükséged lesz:


  • 3 kg halra, melynek – nézd meg jól - ¾-e ponty legyen
  • a halhoz kilónként egy szép, nagy fej vöröshagymára
  • egy púpozott evőkanál édes-nemes őrölt piros paprikára
  • sóra
  • 4-5 db erős cseresznyepaprikára vagy Erős Pistára
  • gyufatésztára


Bővebben...  

Sugovica Halászcsárda

Információ:


Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 68.

Telefon: 06-76-494-038


Nyitvatartási idő:

Hétfőtől Szombatig: 11.30 - 22 óráig

Vasárnap: 11.30 - 17 óráig